Support Tickets - Schedule in Live Chat is gone again

Schedule in Live Chat is gone again

Live Chat 14.10.2016 252 Support Status: Closed Solution: Yes kiltkittens


My Live Chat schedule under my user has disappeared again and I am not getting my text alerts or desktop alerts now. I am almost ready to go live with my site. Please help!!


Replies (12)

  • avatar kiltkittens

    I messed around with the ProActive Option and changed my user name. I didn't really change much else. I didn't change any settings as far as phone numbers or message service/email protocol settings. Did not change anything in User Profile

    14.10.2016 0
  • avatar kiltkittens

    I think I may have changed a couple things under configuration but nothing that should've messed with the schedule. I logged on the site with my mobile phone too for the first time. I had taken a snapshot of the schedule at 7:52pm Oct 13th so it was ok then if that helps.

    14.10.2016 0
  • avatar Jerome

    Good Morning,

    thank you for your ticket. Which browser do you use when editing the settings? Did you change anything in the code?

    Awaiting your feedback.

    14.10.2016 0
  • avatar kiltkittens

    Firefox. No I didn't change the code. The same browser I've been using. No problems until now.

    14.10.2016 0
  • avatar Jerome

    That is strange, if nothing has been changed on the software or browser it should work as expected.

    Do you have any extensions installed on firefox?

    14.10.2016 0
  • avatar kiltkittens

    No. Last time I gave my sign in and it was fixed but never told me why or what happened.

    14.10.2016 0
  • avatar Jerome

    I remember, yes.

    Please send me ftp and operator details again: https://www.jakweb.ch/access-form

    14.10.2016 0
  • avatar Jerome

    Thank you for the information.

    Please try again. If that happens again, please let me know right after it happens and what you have done.

    Thank you very much.

    14.10.2016 0
  • avatar kiltkittens

    Can you tell me what you did to fix it?

    14.10.2016 0
  • avatar Jerome

    I reseted the hours_array column in the database column on your user.

    14.10.2016 0
  • avatar kiltkittens

    I was thinking earlier..I clicked on desktop notifications. Not sure but a feeling that had something to do with it..

    I'll try to keep a log anytime I change something.

    Thank you. I'll look on my desktop and make sure it's working and let you know.

    14.10.2016 0
  • avatar Jerome

    Thank you very much, just open a new ticket if it happens again.

    *** Ticket closed ***

    14.10.2016 0