Support Tickets - Engage Visitors with Chat

Engage Visitors with Chat

HelpDesk 31.03.2016 547 Support Status: Closed Solution: Yes pharill


Hey, I thought I seen it once before, but I cant remember where and I cant find where to add a message so when a visitor is just on my page looking, I can push a message out to them to engage them, can you remind me where this feature is? lol sorry


Replies (21)

  • avatar Jerome

    No problem.

    Please go to your operator panel - live chat - Auto ProActive.

    31.03.2016 0
  • avatar pharill

    Aaah, so that's what that is...lol. Good, because that was going to be my next question. Hey thanks Jerome

    31.03.2016 0
  • avatar pharill

    where it asks for the URL...does that represent the page the chat is on, i want the message to show?

    31.03.2016 0
  • avatar Jerome

    That is correct.

    31.03.2016 0
  • avatar pharill

    Cool let me try it out then, thanks again

    31.03.2016 0
  • avatar pharill

    Hmmm...I set one up for 5 seconds, opened up new browser and visited the site...nothing happened?

    31.03.2016 0
  • avatar pharill

    Here are my settings, they are right aren't they? http://easycaptures.com/fs/uploaded/891/7370880155.png

    31.03.2016 0
    • avatar Jerome

      If you have a message on your home page you might need a / at the end of the url. Please check in the operator panel how your server interpret the URL's.

      31.03.2016 0
  • avatar Jerome

    Please make sure the URL is correct, the browser has not had a ProActive (Engage) message before. Also try to empty your files cache under maintenance and check again.

    31.03.2016 0
  • avatar pharill

    yea...i just used http://mainwebsite.com nothing tricky just simple main domain. Ok i will try clearing cache i guess

    31.03.2016 0
  • avatar pharill

    still nothing. :(

    31.03.2016 0
  • avatar Jerome

    If you have a message on your home page you might need a / at the end of the url. Please check in the operator panel how your server interpret the URL's.

    31.03.2016 0
  • avatar pharill

    Hmm...that worked. but it seems to "repeat" or "loop" like I closed the message window and then when I came back to my chrome browser to type this reply, I heard the alert again, so I went back to firefox to look and the message had popped back up, think it's a bug?

    31.03.2016 0
  • avatar pharill

    ok...i see what it's doing. it "is" indeed repeating every "5" seconds, as that's whats entered in the admin. Even if I stay in my firefox browser, it repeats when I close it each time. You may want to investigate that.

    31.03.2016 0
  • avatar Jerome

    Please send me login details to your Operator panel with super operator access so I can check what is going on in your installation.

    We don't have this here and with the amount of customers we have that would have been reported for sure.

    https://www.jakweb.ch/access-form

    31.03.2016 0
  • avatar pharill

    ok...did you get new user email?

    31.03.2016 0
  • avatar Jerome

    Please use following form to send us the super operator login details: https://www.jakweb.ch/access-form

    31.03.2016 0
  • avatar pharill

    sent

    31.03.2016 0
  • avatar Jerome

    Thank you for your information, there was indeed a bug in the cross browser ProActive file.

    It has been fixed on your server and the fix will be available within the next release.

    Thanks again for the report.

    31.03.2016 0
  • avatar pharill

    ;) Hey thank you for the support. I'm glad I could help.

    31.03.2016 0
  • avatar Jerome

    *** Ticket closed ***

    31.03.2016 0